III ciklus tribina "Kako živeti u predgrađu Beograda" 2009. godine je u Galeriji Trag započeta serija tribina pod nazivom "Kako živeti u predgrađu Beograda?" a posle dve godine...

Petak, 11. februar 2011. u 19 sati

2009. godine je u Galeriji Trag započeta serija tribina pod nazivom “Kako živeti u predgrađu Beograda?” a posle dve godine... Predstavljanje Kancelarije za mlade GO Čukarica.

Šta imaju da kažu o svom radu posle godinu dana od osnivanja? Mi želimo da ih čujemo, a Vi? Dođite, saslušajte, pitajte, uključite se!

“Kancelarija za mlade Gradske opštine Čukarica otvorena je 23. februara 2010. godine i predstavlja vezu mladih Čukarice sa upravom opštine Čukarica. Osnovana je u okviru procesa implementacije Nacionalne strategije za mlade Republike Srbije. Zadužena je za kreiranje i sprovođenje omladinske politike na nivou opštine Čukarica. I biće nadležna za izradu lokalnog akcionog plana za mlade.

Kancelarija je osmišljena i organizovana po modelu potvrđenom u praksi zemalja članica Evropske unije. Kancelarija za mlade funkcioniše kao servis građana,u cilju podizanje kvaliteta života mladih sa opštine Čukarica. Baviće se pružanjem podrške mladima u kreiranju i realizaciji različitih vidova programa. tekst preuzet sa sajta GO Čukarica.